Hirdetés

Folyamatban az Obscure 3

|

Egy spin-off képében fog érkezni a folytatása a visszafogottan sikeres horrorjátéknak.

Hirdetés

2004-ben a Hydravision elkészítette az Obscure című játékot, mely egy túlélőhorror volt, középpontjában középiskolásokkal, akiknek jelentős részét lemészárolták a mindenféle szörnyetegek, de végül néhányan túlélték.

Bár a játék nem lett kirobbanó siker, 2007-ben a maréknyi túlélő ismét szembekerült a rettegett rémálmával az Obscure 2-ben. Most a Hydravision úgy gondolta, hogy eltelt már annyi idő, amennyi alatt el lehetett felejteni a közepesen sikeres előzményeket, és ideje újra bedobni a közönséget a horrorba. Tavaly szeptemberben röppentek fel az első hírek arról, hogy a fejlesztők elkészítik a harmadik részt is, de csak most került megerősítésre, hogy egy spin-off képében érkezhet a folytatás.

A csapat Twitteren még azt is megszellőztette, hogy valamikor július folyamán megérkezik az első videó, amire azonban eddig nem került sor. Létrejött ugyanakkor egy teaser honlap, ami viszont még mindig az "under construction" felirattal fogadja a látogatót, de lehet rajta látni egy képregényes megjelenítésű szörnyet. Aki azonnal és első kézből szeretne értesülni a dolgokról, az ott megadhatja az e-mailjét, és feltételezhetően valamilyen hírlevélben fogják tájékoztatni, ha történik valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)