Hirdetés

Folyamatos internetkapcsolat kell majd a Beyond Good & Evil 2-höz

|

A Ubisoft legutóbbi nyilatkozatában erősen hangoztatták, hogy csak internetkapcsolattal fog működni a játék, annak ellenére is, hogy lehet majd egyedül nyomni.

Hirdetés

Az Ubisoft lassan csepegteti az információmorzsákat a mára már kultikus státusznak örvendő Beyond Good & Evil folytatásával kapcsolatban. Most például megtudtuk, hogy elengedhetetlen lesz az internetkapcsolat, még akkor is, ha nem kooperatív, hanem egyszemélyes módban akarjuk majd nyomni a játékot. A készítők szerint erre azért van szükség, mert csak így tudják garantálni a folyamatos frissítéseket, illetve (nyilvánvalóan) így tudunk majd a barátainkkal is együtt játszani

 

Hirdetés

Nyilvánvalóan a hír hallatán nem fog mindenki tapsikolni örömében, de nincs mit tenni, manapság ez már egyre gyakoribb tendencia. 

"A Beyond Good & Evil 2 elsősorban egy multiplayer játék lesz nagyon gazdag kooperatív móddal és temérdek tartalommal. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy folyamatos internetkapcsolat legyen, hiszen csak így kaphatják meg a játékosok a legújabb frissítéseket, a probléma nélküli navigációt, illetve ezen keresztül tudnak majd co-op módban is játszani − ami azért felettébb jobb élményt kínál, főleg ha űrkalózként játszotok. Ezzel szemben persze lehetőség van arra is, hogy egyedül próbáljátok ki a kalandot, ha nektek a magányos űrkalóz szerep jön be jobban."

− nyilatkozták a Ubisoft illetékesei. A francia cég elmondása szerint már 2019 végére össze akarnak hozni egy béta verziót, hogy a játékosok saját maguk tapasztalhassák meg, milyen is az űr hidegsége. Addig visazont be kell érnünk egy közel 27 perces gameplay videóval, ami igaz, hogy még csak egy kezdeteleges verziója a játéknak, de több mint a semmi.

 

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)