Hirdetés

Folyamatosan bántalmazták az egyik legjobb Black Ops 2 játékost

|

Mivel tíz percnél többet nem tudott játékban tölteni anélkül, hogy valamilyen sérelem érje, az egyik legkiemelkedőbb Black Ops 2 játékos visszaállította a profilját.

Hirdetés

Azok számára, akik alkalom adtán szívesen nyomnak online egy Call of Duty: Black Ops 2 meccset, ismerősen csenghet Retrominano neve.

Sokáig ő vezette az Xbox Live-os toplistát, sikerének azonban nem mindenki tudott örülni. Egy az Egyesült Államokban élő rosszakaró játékos kitanulta a DDoS (Distributed Denial of Service) támadás végrehajtásának mesterségét, amit előszeretettel alkalmazott Retrominanoval szemben, aki ennek következtében tíz percnél többet képtelen volt az Xbox Live-on tölteni, a rendszer folyamatosan lekapcsolt. Más játékosok ellenségesen léptek fel vele szemben, természetesen többnyire verbális megnyilvánulásokon keresztül. ennek hatására döntött úgy, hogy visszaállítja statisztikáit, és 1-es szinttől kezdi újra a játékot. Az eset részleteit Redditen taglalta. Szerintetek ez volt a helyes döntés, vagy jobb lett volna, ha a Microsoftnak vagy az Activisionnek jelenti az esetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)