Hirdetés

Folytatást kap a Deliver Us The Moon, hamarosan a Marson kalandozhatunk

|

Ha tetszett a Delives Us The Moon játékmenete, akkor a Deliver Us Mars sem lehet csalódás.

Hirdetés

Ugyan nem volt kiemelkedő alkoltás, a játékmenetének egyes elemei nagyon üdítően hatottak, így a mai napig mosollyal az arcunkon emlékszünk vissza a Deliver Us The Moonra, ami 2018-ban jelent meg először PC-re, majd a konzolokat is meghódította. Ha esetleg nem volt meg nektek ez a cím, érdemes tenni vele egy próbát, már csak azért is, mert már jön is a folytatás, amely a Deliver Us Mars címet kapta.

A fejlesztést végző KeokeN Interactive új videóval jelentkezett, amiben hátrahagytuk a Holdat, helyette most a Marson kell szerencsét próbálnunk (a cím fényében ez talán nem túl meglepő).

Hirdetés

A Deliver Us The Moonban különböző kirakósok megoldásával kellett megakadályoznunk, hogy energiaválság alakuljon ki a Földön. A most bemutatott Deliver Us Mars ennél valószínűleg veszélyesebb sztorit állít majd elénk, legalábbis ezt gondolhatjuk az első videó lesúlytó képei alapján.

A fejlesztők egyelőre nem árultak el megjelenési dátumot, azt azonban már biztosan tudjuk, hogy Steamen és Epic Games Store-on keresztül is elérhető lesz. Reméljük, hogy a folytatásban már a játékmenet is olyan gördülékeny lesz, mint amilyen izgalmasak és minőségiek voltak a kihívások az első részben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)