Hirdetés

Folytatást kap a nagy sikerű Yakuza spin-off, jön a Lost Judgment

|

Az ügyvédből nyomozóvá vált Takayuki Yagaminak ismét egy brutális gyilkosság ügyében kell nyomoznia.

Hirdetés

Miután a Yakuza sorozat főszereplője, Kazuma Kiryu a Yakuza 6 után pihenőre vonult, a SEGA a szériát gondozó csapata elkészítette a Judgmentet, mely ugyanabban a világban játszódik, de teljesen más főszereplőt ismerhettünk meg benne. A 2019-es játék nagy sikert aratott PlayStation 4-en, nemrég megjelent PlayStation 5-re, Xbox Series konzolokra, valamint Stadiára is, és most, hogy egy széles közönség ismerheti, jöhet a folytatás.

Még idén, egész pontosan szeptember 24-én érkezik a Lost Judgment, melyben Yagami története folytatódik. Egyfelől egy csúnya gyilkosság miatt kell nyomoznia, másrészt kénytelen lesz beépülni a helyi középiskolába, ahol egyebek mellett bokszolni, táncolni és gördeszkázni fog. A kapcsolódó mellékküldetések kapcsán a fejlesztők "nevetést, könnyeket, küzdelmet, és némi feszültséget" is ígérnek. Bejárhatjuk Kamurocho mellett Yokohamát is, ahol a részletesen kidolgozott suli van.

Hirdetés

Yagami képes lesz új harcmozdulatokra, többféle stílus közül választhatunk, és a nyomozás, lopakodás és mozgás is izgalmasabbá válik. 

A játék nem csak hogy egyszerre jelenik meg Japánban és nyugaton, de rögtön jön PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is; PC-s változat nincs tervben egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)