Hirdetés

Folytatást kap egy kiváló lopakodós indie játék

|

A Monaco: What's Yours Is Mine fejlesztői már javában dolgoznak a folytatáson.

Hirdetés

Talán közöttetek is akad olyan, aki emlékszik még az eredetileg 2013-ban megjelent Monaco: What's Yours Is Mine-ra, amiben egyedül vagy akár pajtásokkal együtt bonyolíthatunk le izgalmas rablásokat.

A Pocketwatch Games játéka kifejezetten jó értékeléseket zsebelt be, sőt még díjakat is nyert, és nemrég egy trailer kíséretében derült ki, hogy a csapat már a folytatáson ügyködik, ami némileg más élményt fog kínálni.

Hirdetés

Elődjétől eltérően a Monaco 2 látszólag már egy teljesen 3D-s kaland lesz, és a bemutatott prototípusok alapján több, egymásra pakolt szintből álló pályákra is ellátogathatunk. Egy fejlesztői naplóban a stúdió alapítója, Andy Schatz arról beszélt, hogy procedurálisan generált szintekkel fogunk majd találkozni a folytatásban, és azt is igyekezett elmagyarázni, miért döntöttek a 3D-s megoldások mellett:

"Ha valaha is néztél rablós filmet, akkor valószínűleg láttad, ahogy valaki felfelé ás a bank páncélterme alatt, vagy leereszkedik a plafonról, és nagyon szerettük volna ezt az élményt a játékban tudni."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bejelentő trailerből nem sok infó derült ki, de elég tetszetős anyag lett.

A fejlesztői naplót is érdemes meglesni, ha érdekel, milyen lesz a folytatás.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen platformokra jelenik meg a Monaco 2, amit egyébként a Humble Bundle kiadója, a Humble Games fog piacra dobni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)