Hirdetés

Folytatást kap kategóriájának egyik legjobb FPS-e, a Firewall: Zero Hour

|

Újabb PlayStation-exkluzív játékot leplezett le a Sony, érkezik a firewall Ultra

Hirdetés

A First Contact Entertainment még 2018-ban jelentkezett a Firewall: Zero Hourral, amely a PlayStation VR virtuálisvalóság-headsetére hozta el a többjátékos FPS-élményt, nem is rossz kivitelezésben. Így aztán nem meglepő, hogy a Sony kitart a franchise mellett, s a valamikor 2023 elején érkező PSVR 2-ről sem fog hiányozni a multiplayer shooter.

A fejlesztők nemrég megosztott közleménye szerint az új verzió Firewall Ultra néven érkezik majd, és teljesen kihasználja a következő generációs headset képességeit.

Hirdetés

Ennek megfelelően teljes felújításon estek át a térképek és a karaktermodellek, hogy passzoljanak a 4K HDR megjelenítés támasztotta követelményekhez. Emellett új helyszíneket és contractorokat is kapunk, s természetesen nem hiányoznak a friss-ropogós fegyverek és felszerelések sem, melyek kapcsán mélyebb testreszabhatóságot ígér a First Contact Entertainment csapata.

"Mindezek tetejébe a Firewall Ultra az olyan új PlayStation VR2 Sense Technology funkciókat is kihasználja, mint például a szemkövetés, amely lehetővé teszi, hogy intuitív módon cserélj fegyvert, és a PS VR 2 headsetbe épített kamerák segítségével megjelenítsd a HUD-jelzőket."

- emeli a tétet a hivatalos közlemény, bónuszként pedig egy videós kedvcsinálót is villantott a stúdió. Ebben sajnos még nem sok játékmenetet láthatunk, de nagyjából felskicceli, hogy mire lehet számítani a Firewall Ultrától, melynek megjelenési dátumát még nem tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)