Hirdetés

Folytatást kaphat a kedvenc egeres szerepjátékunk, a Ghost of a Tale

|

Tilo néhány évvel ezelőtt egy csodálatos mesevilágba kalauzolt el bennünket, ami után attól féltünk, hogy sosem látjuk többé. A játék fejlesztője elkergette az aggodalmainkat.

Hirdetés

A PC-re 2018-ban, konzolokra pedig 2019-ben megjelent Ghost of a Tale ugyan nem váltotta meg a világot, de egy varázslatos kis kaland volt egy nagyon cuki egérkével. Egy lopakodásra kihegyezett akció-RPG-t kaptunk, ami gazdagon merített a Zelda, a Fable és a Metal Gear Solid játékelemeiből.

A játékot a DreamWorks egyik animátora, Lionel "Seith" Gallat készítette, aki minden jel szerint éppen egy új projekten dolgozik.

Hirdetés

Az alkotó újévi köszöntésében kaptunk egy screenshotot egy dungeon sötét lépcsőiről, ami előtt egy pár összetéveszthetetlen egérfül rejtőzik. Ez most vagy egy túl sok munkával összerakott szóvicc, vagy egy ízelítő Seith 2022-es játékából.

Ennyi idő után alapvetően akár egy új generációs gépekre szánt remasterről is szó lehet, de valószínűleg mindenki jobban örülne egy igazi folytatásnak. A Ghost of a Tale-ben bőven van még potenciál, és mi nagyon örülnénk, ha Seith nem hagyná azt füstbe menni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)