Hirdetés

Folytatást kaphat a Star Wars Jedi: Survivor

|

A fejlesztők még nem állnak készen arra, hogy lezárják Cal Kestis történetét.

Hirdetés

Még csak két hónap ment le az évből, de már részünk volt pár kiemelkedően jól sikerült játékban (lásd: Company of Heroes 3, Dead Space, Hi-Fi Rush, Hogwarts Legacy), ami azt vetíti előre, hogy 2023 jócskán túlszárnyalhatja majd a gyengécske 2022-t. Tekintve, hogy hátravan még olyan sikervárományosok, mint a Marvel's Spider-Man 2, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, a Starfield és a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom debütálása, indokolt az optimizmusunk.

Szintén a legjobban várt címek köré soroljuk a PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re április 28-án megjelenő Star Wars Jedi: Survivort, amely továbbszövi a Birodalom inkvizítorai elől menekülni kényszerülő padawan, Cal Kestis történetét. Befejezni azonban biztos, hogy nem ez fogja.

Hirdetés

Stig Asmussen, a játék rendezője az amerikai IGN-nek árulta el, hogy még ki sem jött a 2019-es Star Wars: Jedi: Fallen Order, amikor már a széria jövőjéről ötleteltek, arról, hogy mi történjék a második részben és azután, milyen új helyszínekre vigyék el Calt és a legénységet.

"Mindig is trilógiaként képzeltem el" - jelentette ki Asmussen, aki úgy véli, hogy ha megvalósulhat a harmadik játék, akkor azt már valószínűleg Unreal Engine 5-re fogják építeni, dacára annak, hogy ez pluszmunkával járna, mivel már rengeteget invesztáltak az UE4-be, olyan módosításokat hajtva végre rajta, amelyek elengedhetetlenek voltak a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Star War Jedi: Survivor számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)