Hirdetés

Folytatódhat a Warcraft III: Reforged kipofozása?

|

A Blizzard elméletileg hamarosan mesél egy kicsit az alaposan félresikerült remasterről.

Hirdetés

A Blizzard tavaly egy meglepően jól sikerült, látványosan felújított remastert tett le az asztalra a Diablo II: Resurrected képében, amivel tényleg elégedettek lehettek az önjelölt démonvadászok.

Ezért is meglepő, hogy 2020-ban kritikán aluli formában hozták vissza nekünk a szintén legendás Warcraft III-at és kiegészítőjét, így a Warcraft III: Reforged óriási csalódást okozott. Egy időben úgy tűnhetett, hogy a stúdió helyre akarja rakni az elbaltázott remastert, de időközben elég nagy lett a csend a játék körül.

Hirdetés

Ez viszont a jelek szerint nem azt jelenti, hogy a Blizzard már letett volna a "felújított" Warcraft III-ról. A stúdió elnöke, Mike Ybarra ugyanis a Twitteren, egy kérdésre válaszolva árulta el azt, hogy hamarosan, egészen pontosan valamikor júniusban életjelet fog adni magáról a Reforged csapata.

Persze ennyiből nehéz kitalálni azt, hogy miféle bejelentésre is számíthatunk, de az tény, hogy drasztikus változásokra van szükség, ha a Blizzard ki szeretné engesztelni a rajongókat. Jó kezdés lenne az, ha elkészítenék a korábban megígért átvezetőket, és esetleg kicsinosítanák egy picit a karaktereket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)