Hirdetés

Folytatódik a Resident Evil animációs film

|

Talán emlékeztek még a Resident Evil: Degenerationre, ami szerintem bármelyik élőszereplős Kaptár mozit kenterbe vert - most érkezik a folytatás Damnation címmel. Videónk is van hozzá.

Hirdetés

Természetesen a Comic-Con keretében mutatták be az első kedvcsináló videót az animációs film második részéhez, amely várhatóan 3D-ben is érkezik majd DVD-n és Blu-ray formában szeptember 25-én.



Első látásra nekem úgy tűnik, hogy hozza majd a Degeneration szintjét, és csak nagyobb kedvet csinál az egyébként nem túl fényesen bemutatkozó Resident Evil 6 játékhoz, amelynek demóját mi is bemutattuk egy élő GameTár keretében. Következzen a trailer, kíváncsian várom a véleményeket a témában: nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)