Hirdetés

Folytatódik a World of Warcraft tisztogatása, most épp a vicceken a sor

|

Az achievementek, a mountok neve és sok minden más után most elérkezett az idő, hogy az emote-okat alakítsa át a Blizzard.

Hirdetés

A Blizzard keményen dolgozik a World of Warcraft: Shadowlands 9.1.5-ös frissítésén. Ugyan a csomag tele lesz olyan változtatásokkal, melyeket a rajongók régóta kértek, mégis kétséges, hogy a közösség őszinte örömmel fogja fogadni azt.

Ennek oka, hogy a fejlesztők rengeteg módosítást eszközöltek a szexuális töltetű (vagy legalábbis annak ítélt) illusztrációkon és megnevezéseken, most pedig a szinkronizált emote-okat kezdték átdolgozni.

Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztői eltávolítottak egy rakat viccet és flörtöt a legutóbbi tesztverzióból, ráadásul Ymiron király erősebb szövegeit is kivették. Ezen a ponton valószínűleg már nem lep meg senkit, hogy a játék szerelmesei nem éppen örülnek mindennek.

A Blizzard néhány napja leközölt egy nagy fejlesztői posztot, amiben kaptunk némi indoklást az üggyel kapcsolaban, később pedig a Warcraft mögött álló csapat tagjai Twitteren azt nyilatkozták, hogy ezeket az átalakításokat ők akarták.

Azt állítani, hogy minden változtatással gond van, erős túlzás lenne. A Blizzard hozzáadott férfi karaktereket is a Den of Mortal Delightshoz, és a kaptunk egy ígéretet arra, hogy a Succubusok nem tűnnek el, csak lesznek férfi démon megfelelőjük is. Ezzel az iránnyal senkinek sem volt problémája, de egyre fárasztóbbá válik, amikor már tényleg minden apróságba belenyúlnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)