Folytatódik a Star Wars Empire at War!" /> Folytatódik a Star Wars Empire at War!"/>
Hirdetés

Folytatódik a Star Wars Empire at War!

|

Reggeli kezdésként mindjárt itt egy friss bejelentés! A LucasArts szép csendben, alig 1 nappal a show megnyitása előtt elárulta, hogy kiegészítőt kreál a nemrégiben megjelent Star Wars Empire at War nevezetű stratégiájához. A Forces of Corruption. Ezúttal egy teljesen egyedi, és egyben kényes oldalát szemlélhetjük meg a Star Wars univezumnak: a középpontban a korrupció, és a cselszövés van, legalábbis a történet szerint. Stratégiai játék lévén természetesen most is csatáznunk kell majd, különféle egységek egész garmadájának bevetésével. Az első képek a napokban várhatóak! Sajnos egyelőre még nem derült ki, hogy mikor jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)