Hirdetés

Folytatódnak az Army of Two és a Dead Space sorozatok

|

Érdekes dolgokra bukkanhatunk álláshirdetéseket böngészve, például kiderülhet, hogy folytatást kap az Army of Two, valamint a Dead Space is.

Hirdetés

A Dead Space széria folytatása eddig sem volt kétséges, hiszen a Dead Space 2-ből több fogyott rövidebb idő alatt, mint elődjéből, ráadásul a sajtó is szerette.



Az EA Montreal (EA Mobile, BioWare Montreal, Visceral Montreal és több más stúdió gyűjtőhelye) abba a csapatába keres munkatársat (senior development director), amelyik a sorozat egy újabb felvonásán ügyködik. Vélhetően nem a Dead Space 3-ról van szó, az ugyanis a kaliforniai Visceral Games-től várható a The Ripper befejezése után.



Most, hogy az űrbéli horror hívei megnyugodtak, jó hírrel szolgálhatok a kooperatív lövöldözést kedvelő játékosoknak is, jön a következő Army of Two. Environmental artist, art director, és senior producer munkakörök betöltésére keres az EA Montreal megfelelő szakembereket, akik Salem és Rios következő balhéját segítenek majd életre kelteni.
A már említett címeken túl még egy új ackió-kaland IP, és több más, nem kategorizált projekthez toboroz a kanadai óriásstúdió.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)