Hirdetés

Fontos apróságokról beszéltek a Far Cry 6 fejlesztői

|

A Ubisoft srácai leültek a közösség kedvenc platformja elé, és megválaszoltak pár égető kérdést, köztük a pályaszerkesztővel kapcsolatos dolgokat és a ray tracing opciókat.

Hirdetés

Hasonlóan az Overwatch 2 csapatához a Far Cry 6 fejlesztői is hirdettek egy kérdezz-felelek alkalmat a játék Reddit fórumán. A rajongók több fontos dologra is rákérdeztek, a Ubisoft munkatársai pedig készségesen válaszoltak, már amire tudtak.

A kiadó következő nagy dobásának megjelenése még odébb van, így nem minden részlet tiszta, de így is tanulságos beszélgetéseket olvashattunk.

Hirdetés

Az egyik rajongó például rákérdezett arra, hogy az új epizódban kapni fogunk-e pályaszerkesztőt és az azzal együtt járó Arcade módot. Ezek fontos adalékai voltak a Far Cry élménynek, így modding közösség számára ez egy kulcsfontosságú kérdés. A válasznak kevesek örültek:

"Nem, az Arcade nem tér vissza. Eltávolítani ezt a módot egy nagyon nehéz döntés volt, de így lehetőségünk volt arra, hogy az erőforrásainkat a kampányra koncentrálhassuk."

A ray-tracing ügye is fogós kérdés volt. A Far Cry 6-ot az AMD szponzorálja, ami azt jelenti, hogy a játékból bizony ki fog maradni pár látványosabb vizuális játékszer, de azért így sem lesz ronda a játék. Az már biztos, hogy ray-tracinggel létrehozott árnyékokat kapni fogunk, de a DLSS technológia sajnos kimarad.

Az utolsó fontos pont a narratívával volt kapcsolatos. A fejlesztők elmondása szerint szabadon megválaszthatjuk majd a történet megközelítésének módjait.

"Úgy élheted majd át a sztorit, ahogy csak szeretnéd. Rajtad áll majd, hogy hogyan és milyen tempóban szeretnéd felfedezni Yarát. A bővebb narratívát tekintve is lesznek újdonságok. Lesznek olyan pillanatok például Antonnal és Diegóval, amikor Dani nem lesz ott, és így láthatjuk majd a felkelést a másik oldalról is."

Kiderült még továbbá, hogy az egész játékot végig lehet majd pörgetni co-opban, mint az FC5 és New Dawn esetében, és hogy újra le lehet majd szedni ellenfeleket lopakodás közben.

Akit érdekel a teljes poszt, annak minden kérdésével és válaszával az itt találja meg azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)