Hirdetés

Fontos fejlesztő tért vissza a BioWare-hez az új Dragon Age miatt

|

A fókusz most a Dragon Age: Dreadwolfon van, az új Mass Effect tagjai is besegítenek.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda és az Anthem után a BioWare-nek vissza kell szereznie a játékosok bizalmát, ezt pedig azzal érhetik el, ha a következő Dragon Age és Mass Effect játékok sikerrel járnak mind kritikailag, mind anyagilag. Ezen sokat javíthat az, hogy a jelentések szerint a multiplayeres elemekkel elképzelt Dragon Age: Dreadwolf végül teljesen egyjátékos fókuszú lesz, amely a Dragon Age: Inquisition eseményeit folytatva egy régi ismerőssel állít minket szembe. 

A stúdió következő megjelenése az új Dragon Age lesz (a következő Mass Effect bemutatása még messzebb van), így érthető, hogy a BioWare most minden erőforrását arra fordítja, hogy a Dreadwolf olyan állapotba kerüljön, amelyet bátran a vásárlók és a kritikusok elé mernek tárni. 

Hirdetés

A GamesBeat beszámolója szerint az új, még mindig pre-produkciós fázisban lévő Mass Effecten egy kisebb banda serénykedik, a többiek a Dragon Age-en dolgozó csapathoz csatlakoztak, hogy segítsenek a Dreadwolf utómunkálataiban. A BioWare kapott egy nagyobb segítséget is, ugyanis a cég egyik kulcsembere, a 2020-ban kilépett Mark Darrah visszatért tanácsadóként, hogy kivegye a részét a Dreadwolf munkálataiból. Darrah a Dragon Age: Origins, illetve Dragon Age 2 rendezője és executive producere volt, valamint dolgozott a Dragon Age: Inquisition és Anthem projekteken is. 

A BioWare vezérigazgatója, Gary McKay ekképpen nyilatkozott Darrah visszatéréséről: 

"Folytatjuk a Dreadwolf csiszolását, és azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyek a rajongóink számára a legfontosabbak. Miközben ezt az új élményt még jobban összekötjük a sorozat örökségével, Mark Darrah tanácsadóként csatlakozik a csapathoz, és több éves tapasztalatot hoz magával a Dragon Age-dzsel kapcsolatban. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a csapat, erős vezetéssel az élen, együtt dolgozik azon, hogy megvalósítsuk a játékkal kapcsolatos elképzeléseinket."

Nemrég azt pletykálták, hogy a Dragon Age: Dreadwolf megjelenése 2024-re csúszhat, de nem tudni, hogy Darrah visszatérése után változott-e a helyzet. Ahogyan azt sem, hogy valóban egy teljesen átdolgozott hardcrendszert kapunk-e, amely hack & slash jellegű a szivárgások alapján. Remélhetőleg az EA a következő nagy eseményén megszán minket néhány konkrétummal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)