Hirdetés

Fontos frissítést kap a PlayStation Now

|

Rájött a Sony, hogy egy kis ráfordítással, akár versenyképessé is válhat a streamingszolgáltatása.

Hirdetés

Már 2014-ben elindult a Sony streamingszolgáltatása, a PlayStation Now, akkor azonban még közel sem voltak ideálisak a körülmények ahhoz, hogy sikert sikerre halmozhasson. Ahogy azonban múltak az évek, egyre több konkurens tette be a lábát a piacra, többek között például az Nvidia és az Xbox is.

A fokozódó verseny ellenére a Sony kevés fejlesztést eszközölt - másra fókuszált, például arra, hogy megnyerje az előző konzolgenerációt -, így aztán szépen le is maradt, de most végre felébredt álmából, és egy sokak által várt frissítést jelentett be a PS Now-hoz.

Hirdetés

Korábban már elérhetővé vált a PS4-es és a PS2-es játékok letöltése, mint opció, a következő lépcsőfokot pedig az jelenti, hogy végre a 1080p-ben is streamelhetünk. Bár a PS3-asra kiadott címek legtöbbje nem támogatja natívan ezt a felbontást, a képminőség még az ő esetükben is javulni fog.

Még így sem faragta le teljesen a hátrányát a PS Now, de fontos előrelépésről beszélhetünk, és talán ez a fejlesztés azt is előrevetíti, hogy a Sony az eddiginél komolyabban számol a szolgáltatással, kiterjeszti majd azokra a régiókra is, ahol most még nem elérhető. Ezzel pedig  újabb lendületet adna a versenynek, további fejlesztésre és innovációra ösztönözné konkurenseit, amiből persze mi, játékosok profitálnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)