Hirdetés

Fontos javítást kapott a The Callisto Protocol, tedd fel hamar!

|

Most már valamivel kevesebb stresszel jár a végigjátszás, és van értelme az újrázásnak is.

Hirdetés

Rengeteget költöttek rá, ami meg is látszik a valóban új generációsnak mondható grafikán, ám sok más tekintetben jócskán alulmúlta elvárásainkat a Striking Distance Studios debütáló játéka. Még nagyobb baj, hogy a fogyás jelenlegi üteme alapján jó eséllyel bukásként fogja elkönyvelni kiadója, a Krafton, amiből egyenesen következik, hogy az alkotók franchise-építésről szőtt álma szappanbuborékként pukkan szét.

Persze még van lehetősége a csapatnak javítani a helyzeten, sűrűn adagolt tapaszokkal olyan állapotba hozhatja az egy az egy elleni összecsapásokban remeklő, ám a tömegjelenetek során gyakran megzavarodó harcrendszert (beleértve az annak szerves részét képező irányítást, kamerakezelést és egyebeket), hogy a végeredmény mindenki számára élvezetes legyen, nem pedig frusztráló.

Hirdetés

Ebbe az irányba tett most egy lépést a The Callisto Protocol, ugyanis befutott a 3.01-es patch, amely a tervezettnél hamarabb elhozta a New Game Plus módot. Ez azt jelenti, hogy a végigjátszást követően minden fegyvert, fejlesztést és kreditet átviszünk a következő menetre, és az első Reforge állomásnál szedhetjük majd össze a holminkat.

Az említett frissítés reszelt egy kicsit az optimalizáción, továbbá orvosolt egy sor hibát is, köztük azt, amikor egyes tereptárgyakon átvetődve Jacob érthetetlen módon megsérül. Illetve most már nem kellene senkinek sem gondba ütköznie a The Protocol is About Life achievement megszerzésekor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Teljesen elégedettek viszont még mindig nem lehetünk, mert a mentési rendszerre változatlanul ráférne a törődés és a sokak által vágyott hardcore nehézségi fokozat sem elérhető még. Az utóbbi egyébként várhatóan február folyamán élesedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)