Hirdetés

Fontos lesz, hogy ha nem muszáj, egyáltalán ne beszélj a Call of Duty: Warzone 2.0-ban

|

A játékban legfeljebb suttogni lesz érdemes, ha ellenfelek lehetnek a közelben.

Hirdetés

A Call of Duty Next konferencián rengeteg újdonságot jelentettek be a franchise legújabb játékához, a Call of Duty: Modern Warfare II-höz kapcsolódóan, illetve természetesen a Warzone 2.0 bemutatója sem maradt el.

Az ingyenesen játszható battle royale módban új térképen, Al Mazrah területén zajlanak majd az összecsapások, megújul a körök szűkülésének rendszere, illetve, bár kevesebb figyelmet kapott, fontos, hogy bevezetésre kerül a proximity chat is.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akinek van működő mikrofonja, az kommunikálhat azokkal, akik egy bizonyos távolságon belül helyezkednek el. Be lehet szólni a házak tetőterében guggoló ellenfeleknek, és az aprólékos Gunsmith nyújtotta lehetőségek mellett már a pszichológiai hadviselés elemeit is bevethetjük. Biztosan érkezni fognak videós összeállítások a legviccesebb és legszokatlanabb jelenetekkel, kedvezni fog a funkció az átlagos játékosoknak és a tartalomgyártóknak egyaránt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami fokozza a proximity chat szórakoztató jellegét, hogy a legújabb értesülések alapján azt nem lehet kikapcsolni, így ha valaki elfelejti lenémítani a mikrofonját, akkor könnyen be fognak hallatszani a háttérhangok és a káromkodások. Persze a dolog könnyen áthidalható, de aki elfelejti némítani magát, azt akár a csámcsogás is lebuktathatja.

A Call of Duty: Warzone 2.0 az alapjáték megjelenése után közel egy hónappal, 2022. november 16-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S|X-re. Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)