Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz ért a The Witcher 4 fejlesztése

|

A CD Projekt Red gőzerővel dolgozik az Unreal Engine 5-ös Witcheren.

Hirdetés

Sokáig élvezhette a CD Projekt Red a játékosok megbecsülését, miután a The Witcher széria, pláne a harmadik epizód, hatalmas sikert aratott. Ebből a rajongásból mostanra már érezhetően kevesen maradt, miután a Cyberpunk 2077 indulása finoman szólva sem volt zökkenőmentes. Igaz, mostanra ezt is szépen kipofozták, készülnek a plusztartalmak,  sőt már javában formálódik a következő játék is.

A stúdió márciusban bejelentette, hogy elkezdődtek a The Witcher 4 munkálatai, az örömhírhez pedig egy másik is társult, mivel a korábbi játékaival szemben ez az Epic Games által fejlesztett Unreal Engine 5-öt használja majd.

Hirdetés

Noha még még korai stádiumában van az új vajákkaland, a jelek szerint minden megfelelően halad. Piotr Nielubowicz, a CD Projekt Red pénzügyi vezetője egy nemrég közzétett videóban elmondta, a The Witcher 4 fejlesztése rendben zajlik, a játék pedig belépett a pre-production fázisba.

Először talán furcsán hangozhat, hogy külön bejelentik, hogy a kutatás véget ért és most jön a következő fázis, ám ha számításba vesszük, hogy a The Witcher 4 már nem Geralt történetét meséli tovább, hanem egy teljesen új kaland lesz, máris érthet érthető, hogy miért van szükség ilyen óvatos és megfontolt előrehaladásra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A munkálatok azonban, ahogyan azt fentebb is írtuk, még nagyon korai szakaszban vannak, jelenleg a stúdió legtöbb alkalmazottja egyébként is még a Cyberpunk 2077 frissítésein dolgozik, és csak lassan szivárognak át az erőforrások a The Witcher 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)