Hirdetés

Fontos patchet kapott a Call of Duty: Black Ops Cold War, de a cross-play nem működik teljesen

|

A frissítés után sokan Zed 398 Switft Clover hibakódot kapnak, és nem tudnak csatlakozni a multis meccsekhez.

Hirdetés

A Treyarch és a Beenox folyamatosan dolgozik azért, hogy kijavítsa a nem éppen problémamentes Call of Duty: Black Ops Cold Wart, viszont a folyamatokat kissé gátolta, hogy muszáj volt elindítani az új szezont nem csak az alapjátékban, de a Raven Software által gondozott Warzone-ban is. Az egyébként nem túl nagy, platformtól függően 3,4 GB és 7,1 GB közötti méretű frissítés állított a balanszon, több fegyvert, skillstreaket (egyebek mellett gyengítették a Flak Jacketet, legyenek áldottak) is megváltoztatott, valamint elérhetővé tette a H.A.R.P.-ot, ami a Spy Plane fejlettebb változata, és 6000 pontba kerül.

Hivatalosan ma indul az első szezon, de az új tartalmakat egyelőre nem élvezheti mindenki, és a cross-playt is ki kellett kapcsolni ideiglenesen.

Hirdetés

A PC-sek által tapasztalt Zed 398 Switft Clover hibakód okát már nyomozzák, de ideiglenes megoldásként a Treyarch letiltotta a vegyülés lehetőségét, a PC-sek így csak más PC-sekkel, a konzolosok pedig csak más konzolosokkal játszhatnak egy darabig.

A patch részletei egyébként a hivatalos oldalon olvashatók, de szinte minden fegyverkategóriában történt változás, igazítottak a perkeken és a felszerelés egyéb darabjain is, továbbá a Nuketown '84-en javult a spawnolás, a Zombies módban pedig elérhetővé vált a kétfős osztott képernyő.

Az első szezon keretében bekerül a 2v2 Gunfight, bővül a multis pályák száma, új módok, fegyverek és karakterek érkeznek, illetve elérhető lesz az első Battle Pass is. Nézzetek rá azért, és reméljük, minden hibát sikerül hamar orvosolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)