Hirdetés

Fontos patchet kapott a Company of Heroes 2

|

A 64 bites operációs rendszerek támogatását is megoldja az új update.

Hirdetés

Bár nem érkezik annyi stratégiai játék, amennyit szeretnénk, azért így sem panaszkodhatunk az újdonságok hiányára, és szerencsére van rá példa, hogy évekkel korábban megjelent címek is frissülnek. Ilyen többek között a 2013-as Company of Heroes 2 is, amellyel a Relic az első részhez hasonlóan maradandót alkotott és iszonyatos mennyiségű szabadidőnket emésztette fel. 

A stúdió a minap kiadott egy új patchet a stratégiához, amit a rajongók segítettek visszajelzéseikkel és teszteléssel tökéletesíteni.

Hirdetés

Az update fontosabb újításai között köszönthetjük a 64 bites operációs rendszerek támogatását, a crossplay lehetővé tételét a Steam, Microsoft Game Pass és Windows Store tulajok között, továbbá növeli a stabilitást és a teljesítményt a játékosok többségének (aki megmaradt a 32 bitnél, az Steamen talál hozzá egy külön bétát). 

Emellett megjelent egy közösségi patch is, amely 10 új és 5 átdolgozott térképet kínál 1v1 és 2v2 módokban. A belinkelt hivatalos posztban elolvashatjátok az összes változtatást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)