Hirdetés

Fontos részlet derült ki a Fallout 76 szezonális tartalmairól

|

A Bethesda tisztázott egy lényeges dolgot az újdonságok kapcsán.

Hirdetés

Nemrég a Bethesda ingyenes hétvégét tartott azoknak, akik meg szerették volna vizsgálni, hogy mennyit fejlődött a Fallout 76 a megjelenése óta, valamint egyúttal lerántotta a leplet a 2020-as ütemtervéről is, amely alapján minden évszakra készülnek egy-egy nagyobb tartalmi frissítéssel. A menetrend egyik legnagyobb újdonságai a szezonok voltak, viszont a visszajelzések alapján nem mindenkinek volt tiszta a kiadó üzenete, a vállalat újfent magyarázkodásra kényszerült. 

Hirdetés

Noha három szezon lett beígérve, a leírásban csak az egészet elindító nyárit említették ingyenesként, ez a megfogalmazás pedig sokaknak szemet szúrt, és azon kezdtek aggódni, hogy az őszi és téli szezonok esetleg fizetősek lehetnek. A Bethesda meglehetősen gyorsan kapcsolt és Twitteren igyekezett tisztázni, hogy a Fallout 76 Seasons teljesen ingyenes lesz az összes játékos számára. Bár a jövőben hozzáadhatnak extra Fallout 1st bónuszokat, de most arra fókuszálnak, hogy bekerüljön a Season 1 a játékba és megismerjék a játékosok reakcióit. 

Kíváncsian várjuk a nyári szezon elrajtolását, addig is meséljétek el kommentben, hogy mit tapasztaltatok, fejlődött a Fallout 76?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)