Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a Call of Duty: Modern Warfare 2 kiadásairól, bétájáról és más apróságokról

|

Az adatbányászok azonnal munkához láttak, amint a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel kapcsolatos első bejelentések megtörténtek.

Hirdetés

Olybá tűnik, hogy az Activision nagyon szeretné elfelejteni, hogy valaha is létezett a Call of Duty: Vanguard, ezért már elkezdte beharangozni a már látatlanban is a franchise megmentőjének kikiáltott Modern Warfare 2 érkezését. Még szinte semmit nem tudunk a játékról, de azt már igen, hogy mikor jelenik meg.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szivárogtatók és adatbányászok rávetették magukat az ügyre és szállítják is az előásható infókat. Ezúttal a bétával és a különböző kiadásokkal kapcsolatban sikerült a felszínre hozniuk pár érdekességet.

Hirdetés

Egy jelentés szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel sem engedi el az Activision az előző konzolgeneráció kezét, tehát PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. is kiadja Ezt úgy sikerült CharlieIntelnek kiderítenie, hogy a Vanguard fájljai között ráakadt a Modern Warfare 2 Cross-Gen Bundle nyomaira. A generációs csomagon túl még rálelt a Standard Editionre, és a Vault Editionre is.

Előbbi csak a játékot, és bétához való hozzáférést kínál majd, míg utóbbi tartalmazza az első szezonos battle passt is, illetve átugorja annak az első 50 szintjét. A Vault Edition hozzánk vág még egy operátor csomagot, benne Ghosttal, Farah-val, Price-szal és Soappal, valamint pár kisebb extrát is, köztük ajándék weapon blueprinteket és XP boostokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen a Modern Warfare 2 is kap majd egy nyílt bétát, amihez először csak a PlayStation tulajdonosok férhetnek hozzá, azaz a jelek szerint az idei Call of Duty epizódra még érvényes az Activision és a Sony között létrejött marketingmegállapodás. Ha a Microsoft és Activision üzlete terv szerint lezárul, akkor valószínűleg ez az utolsó alkalom, hogy bármiféle előnyt élvez a Sony konzolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)