Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a Gran Turismo 7-ről

|

Számos autó és rengeteg pálya közül válogathatunk majd.

Hirdetés

Régóta várunk már arra, hogy frissüljön a Gran Turismo sorozat, hiszen utoljára 2017-ben adott életjelet magáról a Sony közkedvenc autós szériája, amikor megjelent a Sport alcímmel ellátott epizód, számozott részhez pedig egészen 2013-ig kell visszarepülnünk. A fejlesztőknek persze semmit nem kell elsietniük, a GT játékok ugyanis mindig hosszú évekig kiszolgálják a játékosokat.

A most napvilágot látott információk fényében pedig a Gran Turismo 7 esetében sem lesz ez másképp, hiszen a készülő játékban, ha igazak a hírek, nem kevesebb mint 420 modell közül válogathatunk majd.

Hirdetés

A GT Planet szúrta ki, hogy a játékban szerepel majd a Ferrari F8 mellet az F12-es modell is, sőt, azt írják, visszatér a régóta várt GT mód, amiben átélhetjük az igazi autós életet, vehetünk, eladhatunk, tuningolhatunk és persze versenyezhetünk is az autókkal.

A leírásból kiderült továbbá, hogy a 2011 utáni autókat egy Brand Central nevű helyen vásárolhatjuk majd meg, ahol több mint 300 autó lesz elérhető. Az ennél régebbi kocsikat a használt autó kereskedőknél találjuk majd, ahol a 80-as és 90-es évek japán legendáit is találjuk. Ezeknek az üzleteknek a kínálata naponta változik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Alább olvashatóak a további újdonságok, amik kiderültek a Gran Turismo 7-ről:

  • Garázs: Lesz egy ezer férőhelyes garázsunk, ahol állítgathatjuk a kocsikat és persze körbejárva meg is csodálhatjuk őket.
  • Tuning Shop: Itt tudunk majd motort, gumikat, fékeket, felfüggesztést és további alkatrészeket vásárolni.
  • GT Auto: Itt tudjuk a külsőt és az aerodinamikai elemeket cserélni. 130-nál is több felni és több mint 600 karosszériaelem lesz itt elérhető. Csinálhatunk továbbá olajcserét, lemoshatjuk az autóinkat, festhetjük őket és a matricázás is elérhető lesz.
  • License Center: Tulajdonképpen egy iskola lesz, ahol a vezetés különböző technikáit sajátíthatjuk majd el.

A Gran Turismo 7 jövő év március 4.-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ti szeretitek a sorozatot? Beruháztok majd az új epizódra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)