Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a The Division Heartlandről

|

Még nem kellett volna élesednie a játék profiljának, azonban valaki Ubisoftnál idő előtt megnyomta a gombot.

Hirdetés

2016-ban jelent meg az első The Division, ami ugyan erős visszafejlődésen esett át az első bemutató és a megjelenés között, azért így is népszerű volt, nem is lehetett tehát kérdés, hogy érkeznie kell a második epizódnak. A 2019-ben debütált folytatással a mai napig sokan játszanak, a Ubisoftnak pedig szándékában áll bővíteni a sorozatot. A döntéshozók azonban ahelyett, hogy egy számozott folytatást rendeltek volna be, egy ingyenesen játszható, és feltételezhetően sok-sok mikrotranzakcióval megspékelt, spin-off mellett döntöttek, ez lesz a The Division Heartland.

Még nem kellett volna feltűnnie a Ubisoft hivatalos felületén a játéknak, valaki azonban túl korán nyomott meg egy gombot, így élesedett az oldal, ami több részletet is elárul a játékról. Megtudtuk például, hogy a kiadó egy ingyenesen játszható, túlélő-akció többjátékos lövöldeként hivatkozik a játékra, aminek eseményei egy apró közép-nyugati városkában történnek.

Hirdetés

A játék oldaláról tudjuk, hogy a megjelenéskor két játékmódot kínál majd a Heartland, ezek a Storm Operations és az Excursion Operations lesznek. Előbbi a fő játékmód, hiszen ebben 45 fős PvEvP összecsapásokra számíthatunk, ahol a csapattársainkkal együtt kell felvennünk a harcot az ellenséges játékosokkal, az MI által irányított ellenfelekkel és még egy halálos vírus is a sarkunkban lesz. Ezzel szemben a Excursion Operations során kizárólag az MI lesz az ellenfél, jóval megkönnyítve a dolgunkat.

Kiderült továbbá, hogy a megjelenéskor összesen hat ügynök és három kaszt közül választhatunk, ez azonban valószínűleg később tovább bővül majd. Szeptember 10-én a Ubisoft Forward során nagy eséllyel többet is megtudunk az ingyenes lövöldéről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)