Hirdetés

Football Manager 2008 bemutató

|

A kispad ördöge - aki sikercsapatot akart építeni, annak nem lesz könnyű dolga...

Hirdetés

A három nagy focimenedzser játék őrült küzdelme idén sem marad el. Ebben a hónapban két rivális, a FIFA Manager 08 és a Football Manager 2008 tesztpéldánya is tiszteletét tette szerkesztőségünkben. Erősen lobbizva végül utóbbinak is sikerült kiharcolnom egy féloldalnyi helyet itt, a Játszottuk még rovatban - elvégre is, hogy nézne már ki, hogy pont a legnagyobb bajnokesélyes maradna ki a bemutatók közül.


Itt az új edző
Bár pont a Football Manager sorozat az, amitől legkevésbé vártunk el nagy megújulást, az SI Games bizony derekasan kitett magáért. A legfontosabb pont talán, hogy menedzseri életünk hozománya még az eddigieknél is több ősz hajszál lesz. A vezetőség elvárásai sokkal keményebbek lettek, a hazai bajnokság mellett nemzetközi szinten is bizonyítanunk kell, hogy nem feleslegesen koptatjuk a kispadot. A dolgunkat csak még jobban megnehezíti a média is: ahogy a valós életben, úgy az FM-ben sem mentesülünk az átigazolási pletykák és hamis híresztelések alól, egy-egy rosszul sikerült interjú pedig komoly morális válságot okozhat a csapatban. Természetesen tovább csiszolták a kezelőfelületet, kibővítették az adatbázist és a taktikai lehetőségeket, illetve rálátásunkat a klub háttérügyeire. A lényeg azonban ezúttal is a meccsekben lakozik: a gombfoci stílushoz nem nyúltak hozzá a fejlesztők, ellenben az összecsapások sokkal reálisabbak lettek. Ha például cserélni akarunk, nem állíthatjuk meg az időt, illetve jelentősen felértékelődött a csapatkapitányok szerepe is. A frissen kinevezett Football Manager 2008 egyértelműen az év edzője lett.

GameStar


Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)