Hirdetés

Football Manager 2018 megjelenés - idén is menedzserkedhetünk

|

A semmiből bukkant elő a Sega következő menedzselős játékának megjelenése, de a Football Manager 2018-ról nem derül ki sok minden. De már tudjuk, hogy mikor fog.

Hirdetés

Noha a menedzselős játékoknak közel sincsen akkora rajongótábora, mint a sportra fókuszáló nagyobb testvéreiknek (mint a FIFA és a PES szériák), ennek ellenére a Sega igyekszik évről-évre azoknak a játékosoknak is a kedvében járni, akik jobban kedvelik a részletekkel való bíbelődést, mint a labda kapuba vágását. Idén sem szakítanak ezzel. 

Hirdetés

A Sega bejelentésének értelmében a Football Manager 2018 november 10-én fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra, az előrendelők viszont már két héttel korábban kézhez kapják a legújabb menedzsmentet. A mobil- és tabletváltozatok, vagyis a Football Manager Mobile 2018 és a Football Manager Touch 2018, szintén ekkor jönnek. A kiadó információi szerint szeptemberben többet is hallhatunk majd a játék újdonságairól, addig be kell érnünk a dátummal és az alábbi poszterrel: 

A Football Manager 2018 megjelenése tehát idén novemberben esedékes PC-re, Macre és Linuxra. Ti mit gondoltok? Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)