Hirdetés

Football Manager 2019 - valójában egy RPG rengeteg NPC-vel

|

A Sports Interactive szerint a szériájuk szerepjátéknak is beillik.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat a közelmúltban bejelentette, hogy a valódi meccseken használt VAR technológia, azaz a videóbíró a Football Manager 2019-ben is helyet kap, de nem ez az egyetlen fontos részlet, amit megosztottak az érdeklődőkkel. 

Hirdetés

A Sports Interactive vezetője, Miles Jacobson a PC Gamernek adott interjújában fejtette ki, hogy szerinte a széria egy kategóriában mozog az RPG műfajjal: 

Úgy gondolom, hogy a Football Manager egyértelműen stratégiai játék, de ugyanakkor egy szerepjáték is, amelyben több NPC található, mint bármilyen RPG-ben a világon. Egy szerepjáték, amely lehetőséget kínál arra, hogy megalkothasd a saját történetedet linearitás nélkül, így mindenkié teljesen más. Amikor játszol vele, akkor egy focimenedzser szerepét veszed magadra és bármit megtehetsz, amit egy igazi focimenedzser is megtesz a való életben. Ez az RPG és az RTS tábort is elégedettséggel töltheti el. 

Persze Jacobson megérti, ha valaki a téma miatt nem érdeklődik az FM2019 iránt, elvégre mégiscsak egy focijátékról van szó - mint ahogyan ő sem rajong a tündékért és orkokért, így például egy Gyűrűk Ura MMO esetében ő nem tartozik a célközönségbe -, viszont pontosan ezért van egy tartalmas demó a játékból, hogy belekóstolhasson mindenki (nagyjából 10-12 óráig lehet nyüstölni). 

A Football Manager 2019 november 20-án érkezik meg, kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)