Hirdetés

Football Manager 2019 – ide is elért a videóbíró

|

Már a Football Managerben sem a sasszemű bírókra kell csak hagyatkoznunk.

Hirdetés

A Sports Interactive bejelentette, hogy a valódi meccseken is egyre többször használt VAR technológia az FM2019-ben is helyet kap majd.

Hirdetés

A Football Manager játékok mindig is a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek, így nekik is muszáj haladni a korral. Az idén megjelenő résztől kezdve a kétes szituációkban a játékvezető egy megmosolyogtató sprint keretében lefut az oldalhoz, majd igénybe veszi a VAR, tehát a videóbíró segítségét.

Emellett a gólvonaltechnológia is tiszteletét teszi a játékban, ami mindig pontos képet fog adni arról, hogy valóban áthaladt-e teljes terjedelmével az a bizonyos labda a gólvonalon:

Ami egy frappáns újítás még, hogy a videóbíró döntéseiről a meccs utáni interjúkban is kérdezhetnek majd minket, szóval lesz még egy plusz dolog, amire ráfoghatjuk a vereségeinket. Persze, mivel a Football Manager a motor alatt eddig is hasonló technológiával hozott döntéseket a meccsek során, így mindez csak a körítésen dob majd egy kicsit.

A Football Manager 2019 november 2-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)