Hirdetés

A vártnál sokkal tovább lesz ingyenes a Football Manager 2020

|

A virtuális edzők tovább igazgathatják a csapataikat, ami ebben az időszakban különösen jól jön.

Hirdetés

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sega átmenetileg ingyenessé tette a Football Manager 2020 steames verzióját, amelyben egy virtuális focicsapat felett vehetjük át az irányítást. Eredetileg március 25-ig tervezték az ingyenes időszakot, azonban pozitívan változott a helyzet.

Hirdetés

A Sports Interactive most bejelentette, hogy lenyűgözte őket, mennyien döntöttek úgy, hogy belekóstolnak a Football Manager 2020-ba, éppen ezért úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a próbakört: már április 1. délutánig játszható mindenféle költségek nélkül Steamen a menedzserjáték, PC-n és Macen. Természetesen aki úgy dönt, hogy április elseje után játszana tovább, az vásárlás után ott folytathatja, ahol előtte abbahagyta. A tesztünk alapján határozottan érdemes belevágni. 

Emellett a stúdió igyekszik segíteni a koronavírus-járvány kapcsán is, így azt találták ki, hogy ingyenesen hirdethetnek a játékban a mentális egészséggel foglalkozó szervezetek, tevékenykedjenek bármely országban is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)