Hirdetés

Egész héten ingyenes lesz a Football Manager 2020

|

Ha már be vagyunk zárva, akkor remek lehetőség a PC-seknek az ingyen Football Manager 2020 arra, hogy érezzük az irányítást. Például egy focicsapat felett.

Hirdetés

Ha az Assassin's Creed Odyssey kalandjai nem mozgatnak meg annyira, akkor itt egy újabb játék, amivel otthon töltheted a következő napjaidat. A Sega ingyenesen játszhatóvá tette a Football Manager 2020 Steames verzióját, és azt mától egészen március 25-én délutánig nyomhatjuk. Egy jó menedzserjáték garantáltan lefoglalja majd az bezártságtól tespedő agysejtjeinket.

Hirdetés

Aki egyébként nem ismeri a sorozatot, az már a neve alapján megfejtheti, hogy miről is van szó. A játékosoknak vállalniuk kell egy focicsapat edzői, menedzseri feladatkörét. Ki kell választani, hogy kit, mikor, hova veszünk fel, hogyan pörgetjük az edzéseket, milyen taktikákat alkalmazunk meccs-szimulációk alatt persze még számtalan feladat vár ránk, ha sikeres szezont akarunk végigvinni. Legalább virtuálisan, ha a valóságban a foci is leállt teljesen.

Kivi egészen meg volt elégedve a sorozat idei részével, és bár tudjuk, hogy egy ilyen menedzsercucc meglehetősen rétegjáték, azért érdemes tenni vele egy próbát. Ki tudja, lehet, hogy te vagy a világ legnagyobb Football Manager rajongója, csak még nem tudsz róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)