Hirdetés

Football Manager 2020 - az idei rész is három változatban érkezik, ráadásul Stadiára is megjelenik

|

Természetesen idén is menedzselhetjük majd virtuális focicsapatunkat a Sports Interactive sorozatában, ráadásul elég sok platformon.

Hirdetés

A FIFA és a PES mellett a Football Manager is elég széles közösséggel büszkélkedhet, hiszen sok olyan focirajongó van, aki a labdakergetés helyett inkább saját klubjának igazgatásával, illetve az üzleti dolgokkal szeret foglalatoskodni. Nemsokára pedig ismét visszatér a közkedvelt szimulátor.

Hirdetés

A SEGA és a Sports Interactive bejelentette a Football Manager 2020-at, ami a jelenlegi terveik szerint idén novemberben debütál majd PC-n, illetve Google Stadián. A tavalyi részhez hasonlóan pedig ehhez is készül két egyszerűbb változat, így Androidon és iOS-en is elérhető lesz a Football Manager 2020 Mobile és a Football Manager 2020 Touch. Ez utóbbi egyébként inkább tabletekre készül, de elméletileg Nintendo Switchre is meg fog jelenni valamikor novemberben.

Pontos megjelenési dátumról egyelőre még nem esett szó, és a bejelentés mellé érkezett trailer sem bővelkedik részletekben, de már legalább tudjuk, hogy idén sem maradunk focimenedzselős játék nélkül. Az pedig csak hab a tortán, hogy Google Stadia-nyitócím lesz az új rész.

Ti várjátok már a Football Manager 2020-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)