Hirdetés

Football Manager 2020 - még látványosabb és részletesebb lesz, mint korábban

|

A Sports Interactive rengeteg újítással igyekszik még szórakoztatóbbá tenni a menedzser-szimulátort.

Hirdetés

A Sega és a Sports Interactive hivatalos közleményben mutatták be, mennyivel több lehetőségünk lesz a Football Manager 2020-ban a sorozat korábbi kiadásaihoz képest. Emellett a mérkőzések is látványosabbak lesznek.

Hirdetés

A Development Centre lehetőségeinek hála még inkább nyomon követhetjük és igazgathatjuk a fiatal játékosok karrierjét. Részletesebb taktikai lehetőségeket kapunk, és könnyebben felfedezhetjük a potenciális sztárjátékosokat. A csapat vállalati kultúráját és közösségi szellemét is saját igényeink szerint formálhatjuk a Club Vision egyedi terveinek és a klub dolgozóinak köszönhetően. A csapat személyzete egyébként még tovább bővül új szerepekkel, és fontos lesz odafigyelni arra, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a beosztottjainkkal és a felső vezetőkkel is. Végül, de nem utolsósorban a fejlesztőcsapat rengeteg átalakítást végzett a mérkőzéseket szimuláló motoron. Élethűbbek lesznek a környezeti tényezők, a felújított játékosmodellek pedig hozzájárulnak a látványosabb meccsekhez.

A Football Manager 2020 idén novemberben fog megjelenni, a korábbi címekhez hasonlóan több verzióban is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)