Hirdetés

Technikai és jogi okokból nem vihetjük át mentéseinket a Football Manager részek között

|

Akármennyire is jó lenne évről-évre átimportálni mentett állásainkat, sajnos számos akadálya van a dolognak.

Hirdetés

Ha focis videojátékokról van szó, a legtöbb embernek általában egyből a FIFA vagy a PES ugrik be, pedig a Sports Interactive sorozata is nagy múltra tekint vissza és remek szórakozást nyújt az önjelölt menedzsereknek, akik egy új rész megjelenésekor valószínűleg szívesen folytatnák a játékot ott, ahol az előző felvonásban abbahagyták, de sajnos ez nem lehetséges.

Hirdetés

Miles Jacobson, a stúdió egyik kulcsembere a PCGamernek beszélt arról, hogy a játékosok miért nem tudják átvinni mentéseiket egy-egy új rész debütáláskor, és úgy tűnik, hogy jó oka van a dolognak, ugyanis a srácok az egyes szezonokra vásárolják meg a csapatok és játékosok licenszeit, így nyilvánvalóan nem használhatják azokat egy másik idényben.

Ráadásul Jacobson szerint az adatok évenkénti változása miatt technikailag is lehetetlen lenne megvalósítani az importálást.

Ti szoktatok játszani a Football Managerrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)