Hirdetés

Football Mogul 2007 hamarosan a boltokban

|

Mielőtt bárki is a Real Madridot vagy a Milan-t keresné ebben a játékban szólok: ugyanis maximum az Atlanta Falcons, a Baltimore Ravens vagy bármelyik másik NFL csapat jöhet szóba. Ez ugyanis amerikai football!

Hirdetés

Lassan végetér az NFL aktuális szezonja (sajnos) így az NFL-ért és az amcsi fociért rajongóknak kellenek olyan lehetőségek, amelyekkel saját kedvenc sportjukkal foglalkozhatnak amíg elkezdődik a következő szezon. A Football Mogul 2007 egy statisztikai alapú menedzser-játék (mint a foci-menedzserek) amely segítségével a játék majd minden aspektusát irányíthatjuk: magunk hívhatjuk a következő játékot, analizálhatjuk az eredményeket, statisztikákat böngészhetünk, játékosokat draftolhatunk, nagy játékos-cserékben vehetünk részt stb. Szóval ez egy ízig-vérig amerikai foci rajongónak kötelező - de nem a kimagasló grafikája miatt fogjuk szeretni, ahogy általában a foci-menedzsereket sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)