Hirdetés

For Honor - tovább foltozzák a véráztatta harcmezőt

|

A soron következő 1.07-es For Honor frissítés a szokásos balance javításokon kívül újított XP-rendszert is hoz.

Hirdetés

Még csak néhány hete él a For Honor 1.06-os verziója, de jövő kedden már érkezik is a következő, elég nagy változásokat hozó 1.07-es patch. Nyerő tempó ez.

Hirdetés

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a temérdek bug-javításokon kívül befutnak a szokásos balance-módosítások is. A Raider, a Peacekeeper és a Lawbringer változik a leginkább, de a Shugoki, Nobushi, Warden, Kensei és Warlord karaktereken is javítanak ezt-azt, főleg bugokhoz kötődő apróságokat. A harcosok listája pedig bővül majd az új Shinobi és Centurion karakterekkel.

A legnagyobb változást azonban az XP-rendszer átalakítása hozza. Minden típusú meccsért (még a botok ellen is) több tapasztalati pont jár majd, így sokkal könnyebbé válik a szintlépés, és ennek megfelelően a looting is.

Bevezetik még a felszerelésekre vonatkozó statisztikát is, így a fegyvereket és a páncélzatot már egész precízen tudjuk összeválogatni. Jön az új, Epic ritkaságú felszerelés is, ami a Rare és a Heroic cuccoknál is ritkább és értékesebb lesz.

A PC-sek pedig külön örülhetnek, ugyanis az 1.07 külön PC-specifikus javításokat is hoz. Kiemelt figyelmet fordítottak a bugok javítására, a UI polírozására és az irányítás optimalizálására is.

A For Honor 1.07 patch május 16-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A minden részletre kiterjedő patch note-ot ezen a linken érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)