Hirdetés

For Honor - komoly büntetés jár az AFK farmolóknak

|

Nem csak csalással lehet megkeseríteni egy csapat életét a harcmezőn. Az is éppen elég, ha valaki nem csinál semmit.

Hirdetés

A Ubisoft nem kegyelmez azoknak, akik a For Honor meccsein a billentyűzetüktől távol gyűjtögetik a tapasztalati pontokat. Az /r/ForHonor oldalon a fejlesztők elárulták, hogy mire számíthatnak ezek a játékosok.

A For Honor esetében meg lehet csinálni azt a trükköt, hogy belépsz egy meccsbe, kiakasztod a kontroller egyik karját, és amíg a karakter magától rohangál, te elmész bárhová. Így is lehet XP-t és vasat gyűjteni, csak nem tanácsos.

Legalábbis hamarosan komoly következményei lesznek, lévén a jövő héttől a Ubisoft elkezdi kiosztani az AFK-ért járó figyelmeztetéseket. Ha játékos sokadik alkalommal sem veszi komolyan a dolgot, akkor ki is tilthatják a fiókját.

Utóbbi nyilván csak akkor fog megtörténni, ha egyértelmű bizonyíték van az AFK-ra, de a Ubisoft megígérte, hogy megtesznek mindent a közösség rendbetartásáért. Reméljük ez elég lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)