Hirdetés

For Honor - 1500 játékost tiltottak ki, és még nincs vége

|

A Ubisoft nemrég figyelmeztette azokat, akik nem tisztességes játékkal gyűjtögetnek, most pedig kiosztotta az első büntetéseket is.

Hirdetés

Nem áll jól a For Honor szénája. A játékosszám jelentősen megcsappant a megjelenéshez képest, gyorsan lépnie kell a Ubisoftnak, ha nem akarja, hogy a játék feledésbe merüljön. Az erős felhozatal mellett erre sajnos van némi esély.

Most az az elsődleges cél, hogy a csalókat kiszűrjék és kivágják. Néhány játékos úgy gyűjtött pontokat és lootot, hogy kiakasztotta kontrollere analógját, így a karaktere körbe-körbe rohangált, amitől a játék nem érzékelte, hogy nincs a gépnél, és ugyanúgy megadta a jutalmakat, mintha aktívan játszott volna. Ez nyilván borítja egy kicsit az egyensúlyt, illetve bosszantó azok számára, akik próbálnák rendeltetésszerűen használni a játékot, de lényegében csapattárs nélkül (vagy legalább emberhátrányban) kell harcolniuk.

Az első figyelmeztetések a múlt héten mentek ki, és aki ezek ellenére is folytatta az AFK farmingot, most megkapta érte a büntetést. A Ubisoft állítása szerint 1500 harcost tiltott ki három napra, míg további 4000 figyelmeztetést kapott, és hasonló büntetésre számíthat. Három nap nem sok, de ha valaki ebből sem tanul és folytatja, integethet a pénzének, amit a játékért adott.

Gyerekek, szépen játsszatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)