Hirdetés

For Honor - a Ubisoft kompenzálja a játékosokat

|

Ha a ti játékotokat is megzavarta múltkor a szerverek vacakolása, akkor most hétvégén mindenképp érdemes lesz belépnetek. Ha nem, akkor is

Hirdetés

Az elmúlt héten nem működött túl jól a Ubisoft online szolgáltatása, ez pedig több játékukat, köztük a For Honort is érintette, így a fejlesztők most kárpótolni szeretnék a vásárlóikat.

A Redditen került bejelentésre, hogy március 3-tól egészen 5-ig Champion státuszt kapnak azok, akik február 13. és 26. között beléptek a játékba, de a szerver miatt csak nehezen tudtak játszani. Több XP, loot és egyedi emblémák is járnak a boosttal, ráadásul ez a három nap hozzáadódik a már meglévő Champion Status időhöz, így a Season Pass tulajok is jól járnak.

Ráadásul lesz egy különleges community Order is a hétvége során, aminek a teljesítéséért dupla mennyiségű steel jár.

Dicsérendő ez a hozzáállás a Ubisoft részéről, remélhetőleg a szerverekkel sem lesz semmi probléma a promóció ideje alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)