Hirdetés

For Honor - 90 millió harcost hánytak kardélre

|

A Ubisoft összeszedett néhány adatot a For Honor zárt-alfa tesztjét követően. Nagyon jól szerepelt az új IP.

Hirdetés

Sokan szkeptikusan fogtak neki a For Honor kardlóbálós multis tesztjének, de amint megérezték a vérszagot és hallották az acél csattogást azonnal elfejeltették kétségeiket a játékosok. A Ubisoft új IP-je nagyon szépen szerepelt az első alfa tesztben.

A kiadó sajtóközleménye szerint több ezren vettek részt az alkalom, ezzel ez lett a Ubisoft legnagyobb alfa tesztje valaha. A játékosok átlagosan 4 órát és 38 percet töltöttek a játékkal, és az egy játékosra számolt játékidő exponenciálisan növekedett az alfa vége felé. A tesztelők egyharmada a teszt négy napjából legalább háromban aktív volt.

A For Honor a Twitch.tv-n többször is a második helyen szerepelt, maga mögött hagyva olyan címeket, mint a Dota 2, a CS:GO és a World of Warcraft. Ezzel együtt a játék mind a négy napban fenn volt a Twitch Top 10-es listáján. Mi is csináltunk két videót róla GameStart műsorunk keretében, íme:

És íme:

A zárt For Honor alfa során 5 577 000 kivégzés történt és 89 603 900 harcos veszett oda. Ez azt jelenti, hogy az alfa alatt másodpercenként 16 kivégzés és 259 halál történt.

A játék konzolos verziója a négy nap során 99,95%-ban online volt, és átlagosan 20 másodpercig kellett sorban állni egy meccsért.

A bétára jelentkezett érdeklődők száma 40%-kal nagyobb lett, mint eddig bármelyik Ubisoft játék esetében.

A For Honor megjelenés 2017. február 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)