Hirdetés

For Honor - megbánod, ha mérgesen elhagyod a harcmezőt

|

Viszonylag kisebb, de annál fontosabb patch érkezik a For Honorhoz, fókuszban a bugok javítása és a quitterek büntetése áll.

Hirdetés

Már javában pörög a For Honor második szezonja, a két új karakternek és a balance javításoknak köszönhetően újra izgalmassá vált a csatatér. Néhány bug még mindig fellelhető a játékban, a legújabb frissítés többek közt ezeket hivatott megcélozni.

Hirdetés

A patch egyik legfontosabb funkciója, hogy az úgynevezett ragequitter játékosok megkapják a megérdemelt büntetésüket. Felújították a Quit Penalty rendszert, így még könnyebben meg tudják majd állapítani, hogy valaki hálózati, vagy kapcsolati hiba miatt hagyta el a meccset, vagy csak azért, mert nem tud veszíteni, és odavert az Alt+F4 kombóra. Konkrétumot nem adtak meg a büntetések mivoltjáról, de minél többször ragequitel valaki, annál komolyabb lesz a bünti is.

A számos bugfix mellett érkeznek még azok a beállítások is, amelyek a színtévesztők és színvakok számára könnyítik meg a játékot. A legtöbb online játékban szokott lenni ilyen opció, kicsit furcsa is, hogy nem rögtön megjelenésnél vezették ezeket be.

A patch természetesen minden elérhető platformra egy időben érkezik, viszont még nem tudni, hogy mikor. A várható javítások teljes listáját ezen a linken olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)