Hirdetés

For Honor - az Assassin's Creed orgyilkosai támadásba lendültek

|

Csoda, hogy eddig még nem vegyítették a Ubisfot két népszerű játékát, most viszont végre megtörtént a dolog.

Hirdetés

Nem aprózza el a For Honor és Assassin's Creed játékok között crossover eseményt a Ubisoft csapata, az előbbi játékba ugyanis pár hétre beköltöztek az aszaszinok. 

Hirdetés

Ha mostanában beléptetek a For Honorbe, akkor ti is megtapasztalhattátok, hogy megváltozott a főmenü, új zenéket hallgathattok, sőt a katonák is átalakultak egy kissé. A lovagokból templomosok lettek, a szamurájok aszaszinná váltak, a vikingek pedig kalózokká változtak. A remek easter eggeknek és utalásoknak itt még messze nincs vége, ugyanis a Citadel Gate, a River Fort, és a Beach Head tályákat alaposan megtömték velük. Természetesen pár olyan egyedi kivégzést, emote-ot és felszerelést is fel lehet oldani az esemény ideje alatt, amelyek szorosan kapcsolódnak az Assassin's Creed sorozathoz, illetve három héten keresztül heti kihívásokkal is szembenézhetünk. Mindezeken felül bekerült a játékba a Dominion mód egy új verziója, amelyben Ezio Auditore és Cesare Borgia irányítja az egymásnak feszülő aszaszin és templomos seregeket. 

Minderről egy elég hangulatos előzetest is megnézhettek. 

A For Honor - Assassin's Creed crossover esemény egészen január 10-ig fut, szóval még bőven van időtök kipróbálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)