Hirdetés

For Honor - Assassin's Creed esemény érkezik

|

Még a jövő évi szezon indulása előtt kapni fogunk új tartalmakat, de ezúttal valószínűleg nem a karácsony jegyében.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor kezdődött a For Honor saját karácsonyi bulija, a Frost Wind Festival. Egyelőre semmi nyoma sincs annak, hogy ez az esemény visszatérne, cserébe viszont úgy néz ki, hogy egy Assassin's Creeddel kapcsolatos crossover érkezik a játékba.

Hirdetés

Egyelőre mindösszesen csak egy teaser videót kaptunk, amiben felbukkannak a For Honor frakcióinak jelképei és a jól ismert Abstergo logó. Persze a rajongók vérnyomását már biztosan ez a kis csekélység is megemeli picit. 

Hogy pontosan milyen tartalmakkal lepnek meg bennünket azt még ma este 18:00-kor megtudjuk egy hivatalos fejlesztői stream bemutatóban, érdemes lesz figyelni az adást, illetve a GSO-t is, hiszen mi is be fogunk számolni a bejelentésekről. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)