Hirdetés

For Honor - tölthető a nyílt béta, itt egy 360 fokos trailer

|

Hamarosan indul a For Honor nyílt béta, és hogy mindenkinek elég ideje legyen, a klienst már most elkezdhetjük letölteni.

Hirdetés

Február 9-12. között bárki, bármilyen platformon (amire a játék megjelenik) kipróbálhatja majd a For Honort, természetesen teljesen ingyen. A nyílt béta tartalma majdnem teljesen megegyezik azzal, amit a zárt béta során láthattunk, viszont bekerül egy új mód, az Elimination, amiben két négyfős csapat esik egymásnak, és az veszít, amelyikből minden tag elhullik.

A kliens nem óriási, de 19 GB-ot letölteni eltarthat egy darabig, úgyhogy mihamarabb nyissátok meg a Uplayt, az Xbox Store-t vagy a PlayStation Store-t, és indítsátok el a letöltést. Aki a zárt bétával játszott, annak valószínűleg elég lesz egy patch-et letöltenie, úgyhogy ha még nem töröltétek le azt a verziót, most már ne is tegyétek. 

A bejelentéshez a Ubisoft egy CGI előzetest is csatolt, ami egy csata közepébe helyez minket, mi pedig szabadon körbenézhetünk. Mobilon, VR-szemüveggel, vagy támogatott böngészőből nézhettek meg alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)