Hirdetés

For Honor - biztosan lesz egyjátékos mód

|

Akik szeretik a sztori-orientált kampányokat, azoknak most jó hírünk van. A For Honor fejlesztői ragaszkodnak a klasszikus single-player élményhez.

Hirdetés

A For Honor az egyik legérdekesebb új cím a közelmúltban bejelentett projektek közül. Az akciójátékot a Ubisoft Montreal fejleszti, és első ránézésre meglehetősen multiplayer központú címnek tűnhet. Ettől függetlenül lesz kampány, legalábbis a játék producere, Stephane Cardin ezt ünnepélyesen megígérte.

"Az egyik legtöbbet feltett kérdés az egyjátékos élményre vonatkozik. Már korábban is említettük, de most is megígérem, hogy lesz kampány. Ez az egyik legfontosabb része a játéknak. Alig várom, hogy mutathassunk belőle valamit" - szól az ígérte, és Stephane Cardin izgatottabbnak tűnik a single player mód kapcsán, mint mi.

A For Honor ezzel együtt egy erősen kompetitív multival megáldott program lesz. Kíváncsian várjuk, hogy ezt milyen kampánnyal tudják majd megtámogatni.

A For Honor megjelenés a jelenlegi tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható, de egyelőre nem tudjuk, hogy mikor. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)