Hirdetés

For Honor - ezt a srácot úgy banolták, hogy meg se vette a játékot

|

A Ubisoft elég érzékenyre lőtte be az anti-cheat rendszert. Véletlenül egy olyan fiókot is kitiltottak, amire még be sincs regisztrálva a játék.

Hirdetés

Mint minden kompetitív játékban, a For Honorban is akadnak olyanok, akik megpróbálják kijátszani a rendszert, hogy ezzel behozhatatlan előnyre tegyenek szert mások ellen. A Ubisoft éppen ellenük alkalmazza az Easy Anti-Cheat rendszert, amivel voltak kisebb problémák a megjelenéskor, és úgy látszik, hogy még a patch után sem működik minden tökéletesen.

Egy srác a For Honor subredditen osztotta meg, hogy a Ubisoft az alábbi emailben tájékoztatta róla, hogy csalást észleltek a gépén, ami meg ugye nem megengedett, úgyhogy bizony a fiókját felfüggesztik. A levél végére még azt is odaírták, hogy a döntés előtt alaposan megvizsgálták a körülményeket és a bizonyítékokat.

Na már most ezt kicsit nehezen hisszük el, a srác ugyanis megosztotta a Uplay fiókjának tartalmát, amiben mindössze 4 játék található, és nincs köztük a For Honor. A bétával ugyan játszott egy kicsit, de a teljes játékot nem vette meg. Azért van ennyi Uplay pontja, mert a fiókja szinkronizálva van az Xbox 360-ával, ott gyűjtögette őket. 

A Ubisoft vizsgálja az esetet, remélhetőleg  sikerül is megtalálni a hiba okát, hogy ez másokkal ne fordulhasson elő (egyébként már most vannak hasonló helyzetben járt kommentelők). A Ubisoft egyik munkatársa egyébként felhívta a figyelmet, hogy mivel a For Honor állandó online kapcsolatot igényel, a kampányban használt Cheat Engine-ért vagy hasonló trükközésért is kitilthatnak valakit, úgyhogy ne használjatok ilyesmit!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)