Hirdetés

For Honor - túl sok a cucc benne, kivesznek néhányat

|

Azért, hogy átláthatóbb legyen a felhasználói felület, kikerül jó néhány külsőt megváltoztató dolog.

Hirdetés

Nem kimondottan a mikrotranzakciókra építi a For Honor a fenntarthatóságát, de azért rendesen meg lett pakolva a karakterek kinézetét módosító tárgyakkal. 

Hirdetés

Július 19-én ezek egy része eltűnik, és csak időszakosan, rotációban térnek majd vissza. Több száz cucc érintett, melyek egyébként addig is kedvezménnyel vásárolhatók meg. Aki bármit megvett, megtarthatja természetesen. 

A takarításra a fejlesztők szerint azért van szükség, mert több mint egy éven át hetente bővült a kínálat, és míg a folyamatosan játszók simán tudták követni, épp mi az új, az újoncok vagy a ritkábban belépők inkább már el sem kezdik áttúrni a felhozatalt. A legrégebbi cuccok ezért periodikusan váltják egymást, míg az újak ugyanúgy hetente érkeznek. A felhasználók szerint inkább a menüt kellene átdolgozni, amiben van valami, de el tudjuk fogadni a Ubi magyarázatát is.

Ti hogy látjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)