Hirdetés

For Honor - ezért ne tegyél trágár dolgokat a címeredre

|

Már több száz embert vágtak ki csalásért, de azok is repülnek, akik másokat zaklatnak, vagy obszcén dolgokkal díszítik a saját logójukat

Hirdetés

A Ubisoft Montreal közösségi menedzsmenttel foglalkozó csapata tényleg nem veszi fél vállról a feladatot, és miután jó előre bejelentették, hogy milyen javítások várhatóak a közeljövőben, most egy másik nagyon fontos témát is elkezdtek boncolgatni.

A játék hivatalos weboldalán osztották meg a rajongókkal, hogy a megjelenés óta eddig valamivel kevesebb, mint 400 embert tiltottak ki különböző csalások miatt (itt ugye elsősorban automatikusan blokkoló és parry-ző scriptekre kell gondolni). A felhasználókat az EasyAntiCheat rendszer regisztrálja, ezt követően pedig egy csapat bírálja el és értesíti a játékosokat. 

Ebben a GameStart epizódban mi is belefutottunk egy "érdekes" címerbe.

Mellettük 70 embert tettek lapátra mások zaklatásáért, sértő címerekért vagy a felhasználói feltételek egyéb megsértéséért. A tiltás a fiókra, és nem a hardverre vonatkozik. Azt is elárulták, hogy a bétában kitiltott 60 játékosról a megjelenéskor feloldották a korlátozást, így mindenki kapott egy második esélyt.

Ha esetleg problémákat okozna nálatok az EasyAntiCheat működése, akkor itt kaphattok némi segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)