Hirdetés

For Honor - napi 16 óra játékkal is közel egy évbe telne, hogy mindent feloldj

|

A For Honor rengeteg testreszabási lehetőséget tartogat a játékosok számára, de esélyünk sincs rá, hogy az összeset összegyűjtsük.

Hirdetés

Bár a For Honor játékosbázisa jelentősen visszaesett az elmúlt hetekben, még mindig sokan lépnek be napról napra, hogy kifarmolják kedvenc hősük különböző cuccait. De mennyi idő is kell ahhoz, hogy mindent feloldjunk?

Ha csak a megjelenéskor elérhető extrákat (emote-ok, kivégzések, effektek, páncélok, fejdíszek) nézzük, egy hőshöz átlagosan 91500 Steelre van szükségünk. Ezt 12-vel felszorozva már 1 098 000-nál járunk, amit durván 7,32 100 eurós Steel pakkal tudunk kiváltani, vagyis a Ubisoft szerint több mint 700 dollárnyi extra tartalom van a játékban.

Ezeket persze feloldhatjuk pusztán játékkal is, de ahogy egy fórumozó kiszámolta a Redditen, ez jóval tovább tart majd, mint azt sokan gondolnák. A napi 1-2 órát játszó casual játékosok átlagosan 1200 Steelt tudnak kirántani, ezzel a tempóval pedig 915 nap, vagyis 2,5 év után dőlhetünk hátra elégedetten (persze nem számolva a DLC-kkel és egyéb frissítésekkel bekerülő extra tartalmakat).

Ha valaki nagyon ráfekszik a dologra, akkor valamelyest fel tudja gyorsítani a dolgot, de mivel Steel leginkább a küldetésekből jön, ezekből pedig csak minden második nap kapunk újat, így sem fogunk egyhamar végezni. Ha 3 óra alatt sikerül ledarálnunk az összes Ordert és további 13 órán át grindeljük a Dueleket, akkor sem fogunk heti 23500 Steelnél többet kirántani, amit felszorozva kijön, hogy ezzel a módszerrel is 326 napra van szükség.

Persze nyilvánvalóan nincs olyan ember (vagy legalábbis nem sok), aki a létező összes cuccot ki akarná farmolni, és a For Honornek most vannak komolyabb gondjai is annál, mint hogy hogyan árazzák be a fejdíszeket, de akkor sem feltétlen jó dolog, hogy gyakorlatilag még a legdurvább arcoknak sincs esélyük arra, hogy kimaxolják a játékot. Az AFK farmolást pedig ne erőltessétek, mert ban jár érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)